Slušaj vest

Partizanov prvotimac Aleksa Dimitrijević bio je isključen u meču juniora crno-belih protiv ekipe Mladost Veba (73:66), u maloj dvorani Beogradske arene. Odlukom Željka Obradovića, on je ostao u Beogradu za vreme pripremnog turnira seniora u Italiji, zbog značaja utakmica juniorskog tima.

U jednom momentu Dimitrijević je bio nesportski fauliran, posle čega je krenuo ka sudiji da protestuje i tom prilikom ga je dodirnuo, zbog čega je dobio isključujuću tehničku grešku. Posle presvlačenja vratio se u dvoranu i seo na tribine sa kojih je navijao, a arbitri su tu grupu mladih navijača poslali najpre u ćošak, pa i na tribine.

Portal Telegraf prenosi da su i roditelji Dimitrijevića učestvovali u njegovoj raspravi sa sudijom i da je majka Partizanovog đaka odbrusila sudiji, dok je otac "slučajno" gurnuo arbitra ramenom. Kada se sve smirilo pažnja se vratila na parket, a na njemu je Partizanov tim pobedio.

Aleksa Dimitrijević
MN Press 

Aleksa Dimitrijević je Partizanov junior koji je prošle sezone dobio šansu da oseti "barut" seniorske košarke i uz Balšu Koprivicu jedini je član tima iz minule takmičarske godine koji je ostao deo tima za sezonu 2024/25.

Bonus video:

MONDO Željko Obradović