Slušaj vest

Košarkaši Partizana deklasirali su AEK u utakmici koja se igrala u hali 3 Beogradskog sajma, pa će u nedelju na istom mestu protiv Pariza igrati za drugi trofej u pripremnom periodu pred novu sezonu. Protiv grčkog tima ekipa Željka Obradovića bila je izuzetno dobro raspoložena, što pokazuje i krajnji rezultat - 93:60!

Pobednik se nije dovodio u pitanje na ovom meču, a ekipa srpskog trenera Dragana Šakote samo je do poluvremena na trenutke uspevala da pruži validan otpor. Ipak, crno-beli su i na veliku pauzu otišli sa dvocifrenom prednošću na svom kontu (51:39), a u nastavku meča videli smo apsolutnu dominaciju Partizana.

Obradovićevi momci bili su veoma motivisani da pred svojim navijačima upišu pobedu, što im je i pošlo za rukom. Energija novog tima Partizana bila je na izuzetno visokom nivou, a na parketu su se dobro snašli i mladi košarkaši koje je prethodnih dana posebno hvalio najtrofejniji evropski trener.

MN Press Prijateljska utakmica u Beogradu, Partizan u novim dresovima.

Podsećamo, u subotu će igrati AEK i Pariz, a crno-beli će u nedelju igrati poslednji meč na turniru. Ukoliko tada savladaju Parižane sigurno će osvojiti trofej pred svojim navijačima. Ukoliko bi se to desilo, tim Željka Obradovića nastavio bi dobar niz, pošto je i na prethodnom pripremnom turniru, u Italiji, bio najuspešniji.

Bonus video:

MONDO/Nikola Lalović Trening KK partizan