Slušaj vest

Adrijan Vojnarovski (55) se povukao iz novinarstva! Njegova objava na društvenim mrežama šokirala je mnoge. Posebno pošto se približava nova sezona NBA lige. Čovek koji je bio poznat po svojim pouzdanim informacijama, vestima, kako o trejdovima, tako i o samim igračima i dešavanjima unutar timova iz najjače lige sveta odlučio je da se posveti nečemu drugom.

Oglasio se i otkrio sve detalje. "Odrastao sam kao sin radnika fabrike na oko dva kilometra od kampusa ESPN-a i sanjao sam da ću živeti kao sportski novinar. Pre 37 godina mi je 'Harford Kurent' dao prvu vest i nikada nisam prestao da jurim to uzbuđenje. Ovaj zanat je transformisao moj život, ali sam doneo odluku da se povučem iz ESPN-a i novinarske industrije. Razumeo sam koliko je važna privrženost ovoj ulozi i to je nešto što me više ne pokreće. Vreme nije beskonačno i ja sam odlučio da svoje vreme posvetim nečemu što je lično mnogo značajnije", počeo je Vojnarovski.

Zahvalio se svima na podršci. "Zahvalan sam mentorima, kolegama, pričama, čitaocima, gledaocima, niko više od mene nije imao veću korist od vere, istine i velikodušnosti drugih. Poslednjih sedam godina bile su prava privilegija za mene. Hvala svima koji su razumeli i prihvatili moju ulogu da napravim životnu promenu. Posle izveštavanja o svačijem timu, vraćam se svom timu", zaključio je Vojnarovski.

Došlo je i vreme za to da neko izveštava o njegovim transferima, pa su tako njegove američke kolege već prenele informaciju da će njegova nova uloga biti uloga generalnog menadžera na košarkaškom progaramu na koledžu "Sent Bonaventura".

BONUS VIDEO:

YouTube / NBA 2K NBA 2K24 Crossplay