Slušaj vest

KK Crvena zvezda dramatično je pobedila Budućnost u dvorani "Morača", uz maestralnu partiju Nemanje Nedovića, strelca 24 poena. Njegov inspirisan nastup bio je pokretač celog tima, kao što je delovalo da su i uvrede na račun njegove supruge Mine bile ono što ga je dodatno podstaklo u punoj hali Budućnosti.

U četvrtoj četvrtini, u trenutku prekida meča na insistiranje sudija, a sve zbog ubacivanja predmeta u teren, Nedović je bio među igračima Zvezde koji su napustili teren i otišli u svlačionicu. Na putu ka tunelu, pojedini navijači Budućnosti stajali su u neposrednoj blizini i dobacivali uvrede Nedoviću, na šta je on očigledno uzvraćao i ušao u "klinč" sa njima.

Pogledajte taj snimak.

Kada se vratio na teren, Nedović je pomogao ekipi u najtežem trenutku, trojkom u poslednjem minutu, kojom je doneo Zvezdi vođstvo 72:71. Crveno-beli su u burnoj završnici našli način da poenima Miloša Teodosića i Rokasa Gedraitisa sa linije penala izbore jako važan "jadranski" trijumf.

Kasnije u toku večeri, oglasila se i Mina Nedović, Nemanjina supruga, ostavivši na Instagramu poruku navijačima Budućnosti, kao što im je i njen suprug ironično "dirigovao" dok su vređali njegovu ženu.

U toku drugog poluvremena u dvorani "Morača" je isključen i predsednik Zvezde Željko Drčelić, koji je u pratnji domaćeg obezbeđenja morao da napusti dvoranu.

Pogledajte tu scenu:

MONDO Željko Drčelić izbačen sa utakmice Zvezde