Slušaj vest

Partizan je izgubio od Virtusa u drami u Beogradskoj areni, a trener crno-belih Željko Obradović je nakon meča posebno govorio o poslednjem napadu svog tima.

"Pogledao sam na brzinu zadnji napad, bila su dva kontakta, prilično očigledna, to je tako, šta da radimo", rekao je Obradović, sležući ramenima.

U tom napadu je na 12 sekundi do kraja odgovornost preuzeo Ife Lundberg, krenuo u prodor i posle kontakta sa čuvarom pogodio konstrukciju koša. Tražio je Željko Obradović prekršaj, ali se arbitri Migel Anhel Perez, Huan Karlos Garsija i Kristaps Konstantinovs nisu oglasili.

Bio je upitan i za povredu Karlika Džounsa.

"Nije bio dobro, pitao sam ga kako je. Sutra će na snimanje, pa ćemo videti. Tu situaciju nisam pogledao, ovu jesam, a bila su dva kontakta za koja se u normalnim situacijama svira faul".

MN Press Partizan - Virtus

Takođe, Obradović je rekao da promašaj Frenka Nilikine uz zvuk sirene nije bio presudan.

"Kao i uvek, ljudi će da gledaju zadnju odbranu i zadnji napad, a mnogo je stvari koje se dešavaju pre toga. Šta je tu je, momci su se borilli i idemo dalje. Hvala ljudima koji su došli i napravili sjajnu atmosferu, to je to", kazao je "Žoc".

Partizan sada ima evroligaški skor 2-3, a sledeći meč igraće u ABA ligi u subotu protiv Krke od 19 časova. Potom će opet u "duplu" evroligašku nedelju, u kojoj ga čekaju mečevi protiv Monaka u sredu u Beogradskoj areni, pa gostovanje Fenerbahčeu u petak, 1. novembra.

Bonus video: Ambijent u Beogradskoj areni pre meča

MONDO Navijači Partizana u Areni zovu na meč u Humskoj