Slušaj vest

Videli smo ubedljiv poraz Crvene zvezde na gostovanju Real Madridu, a na ovom meču smo mogli da vidimo i nekoliko fudbalera Real Madrida. Stigao je Eduardo Kamavinga da pogleda meč, a na utakmici je bio i Vinisijus Žunior. Po mnogima najbolji fudbaler sveta u ovom trenutku posmatrao je utakmicu iz prvog reda zajedno sa zemljakom i nekadašnjim NBA centrom Neneom Ilariom, a posle utakmice se zaputio ka svlačionici Crvene zvezde.

Kamere su ga uhvatile kako se pozdravlja, grli, priča i smeje se zajedno sa plejmejkerom Crvene zvezde Jagom Dos Santosom. Deluje da se njih dvojica poznaju od ranije, a Dos Santos i Vinisijus su sada u hodnicima "Vizink centra" imali prijatan i srdačan razgovor. 

Mogao je da vidi i neke lepe poteze od strane svog sunarodnika Vinisijus na ovom meču. Jago dos Santos je utakmicu završio sa osam poena, imao je jednu asistenciju i jedan skok za 18 minuta na terenu. Pogledajte susret Vinisijusa i Jaga posle meča petog kola Evrolige: 

"On je bio ekstremno bitan za Real Madrid ove godine. Za mene je danas ubedljivo najbolji fudbaler na svetu. Mislim da je Vini već zaslužio Zlatnu loptu i mislim da že tek doći najbolje od njega. Igrao je spektakularno u Ligi šampiona, spektakularno u Primeri i napreduje sve više i više", rekao je nedavno o Vinisijusu legendarni Ronaldo. A pogledajte i kako se proveo Vinisijus Žunior na ovoj utakmici. On je inače prilično redovan na košarkaškim utakmicama svog kluba i nije novost da je došao da isprati evroligaški meč. 

JUANJO MARTIN/EFE/EPA Vinisijus došao da gleda Zvezdu

(MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO: 

MONDO/Nikola Lalović Jago Dos Santos