Košarka

CEO Real u karantinu zbog košarkaša! Zvezda nije bila u kontaktu sa ekipom

Na društvenim mrežama pojavila se informacija da je Trej Tompkins pozitivan na korona virus. Sportisti svih sekcija Reala moraju u karantin.

Sve je više poznatih ličnosti pozitivnih na korona virus.

U četvrtak se saznalo da su zaraženi NBA as Rudi Gober i glumac Tom Henks. Dan ranije Juventus je saopštio da je Danijele Rugani takođe napadnut korona virusom i da će "bjankoneri" morati u karantin…


Neprijatna vest stiže nam i iz Španije.

"Jedan od košarkaša Real Madrida pozitivan je na korona virus", napisao je novinar Sportanda na Twitteru, ali nije imenovao o kojem igraču je reč.

Real je potom zvanično potvrdio tu informaciju.

Prema nezvaničnim informacijama u pitanju je Trej Tompkins.

Inače, pre današnje odluke Evrolige da suspenduje takmičenje, Crvena zvezda trebalo je da bude gost Madriđanima večeras od 21 sat u 29. kolu elitnog takmičenja.


Srpski i regionalni prvak nije imao kontakata sa igračima Reala. Zvezda je od dolaska u Madrid nije boravila u svlačionicama Wizink centra niti na terenu, isključivo su bili u hotelu.

Bilo je planirano da crveno-beli odrade samo šuterski trening jutros, na dan utakmice, ali je i on odložen posle informacije da je takmičenje prekinuto do daljeg.

Real je u toku dana doneo odluku da sportisti svih sekcija budu u karantinu narednih 15 dana.

Košarkaši Crvene zvezde i dalje su u Madridu, u hotelu, a kako su saopštili sa Malog Kalemegdana "klub čini sve neophodne radnje da ekipu što pre vrati iz Španije tokom dana u Beograd".