maleri se ređaju

PARTIZANOVIM NEVOLJAMA NEMA KRAJA: "Siguran" poraz, povreda Jaramaza, ali i najnovijeg igrača!

Autor Pavle Knežević

Partizan "učio košarku" od Borca, ostao bez Jaramaza, a onda se ispostavilo da je i novi igrač povređen

Izvor: Printscreen/YouTube

Partizan se ne samo udaljio od plej-ofa "sigurnim" porazom od Borca, već je ostao i bez Ognjena Jaramaza, koji je možda ozbiljnije povređen, a posle toga se ispostavilo i da je povređen Džoš Perkins, igrač koji je tek došao.

Crno-beli su se ovim porazom udaljili od plej-ofa, predstoji im takmičenje u Evropi, ali je situacija daleko od idealne.

Borac je vodio tokom skoro cele utakmice, što Sašo Filipovski nije krio.

"Čestitam Borcu na više nego zasluženoj pobedi. Praktično, vodili su od početka do kraja. U napadu su nas raširili, pogađali, igrali su dobru košarku. Na drugoj strani, u odbrani su dosta puštali neke naše igrače koji nisu pogodili, tako da, eto. Izgubili smo i Jaramaza. Nadam se da nije teška povreda. Na kraju, normalno da nisam zadovoljan ni igrom, ni napadom, iako smo radili, ali taj rad se ne vidi", rekao je Filipovski.

On je rekao da je njegov tim "pao" na osnovnim stvarima.

"U napadu premalo organizacije, premalo pametnih dodavanja i strpljenja, a u odbrani smo pali na fundamentima. Pogotovo na pomaganju i vraćanju iz prvog dodavanja", kazao je trener.

Uskoro sledi Trento u Evrokupu.

"Nemamo mnogo vremena za razmišljanje i plakanje. Doveli smo novog igrača, koga je odmah posle treninga uhvatio vrat i nije mogao da nam pomogne danas. Ne može da okreće glavu, ima bolove u gornjem delu leđa. Nadam se da Ogi nije ozbiljnije povređen. Čeka nas italijanska utakmica, koja igra slično kao Borac, nadam se da ćemo da odigramo mnogo bolje i jače nego danas", rekao je Filipovski.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.