Košarka

PAKLENA NEDELJA ZA ZVEZDU: PARTIZAN, PA REAL MADRID! Crveno-beli objavili saopštenje, ovo ih čeka pred NAJVAŽNIJE mečeve

Autor Mladen Šolak

Crveno-beli ozvaničili kada će biti odigrana ranije odložena utakmica

Izvor: MN Press

Košarkaši Crvene zvezde ne igraju već 15 dana i za to vreme se oporavljaju od korone, koja ih je žestoko uzdrmala početkom meseca.

Prema rasporedu, crveno-beli bi ove nedelje trebalo da igraju u petak protiv Asvela u Francuskoj, a klub se u ponedeljak oglasio saopštenjem i objavio da će u utorak, 8. marta, biti odigan odloženi meč protiv Reala u "Pioniru".

Biće to burni dani za ekipu Dejana Radonjića, jer ih prema rasporedu ABA lige u petak, 4. marta očekuje "večiti derbi" protiv Partizana u "Pionuru", s tim da će ovog puta crno-beli biti domaćini u beogradskom hramu košarke.

Termini preostale dve utakmice koje su takođe bile odložene (Crvena zvezda mts – Fenerbahče Beko i Žalgiris Kaunas – Crvena zvezda mts) iz identičnog razloga, biće objavljeni naknadno.

Nekoliko nedelja posle tih utakmica (sredinom aprila) biće završen ligaško deo ABA lige i počeće plej-of, u novom formatu.