Blizu je!

MAJKL DŽORDAN POMAŽE LEBRONU DŽEJMSU - UZEĆE ČOVEKA KOJI NIKOME NE TREBA: Došao zbog titule, sad ga odmah puštaju!

Autor Dušan Ninković

Los Anđeles Lejkersi neće imati mnogo boljih prilika za trejd od ove.

Izvor: Profimedia

Košarkaši Los Anđeles Lejkersa nisu stigli do doigravanja u NBA ligi ove sezone, a to bi moglo da napravi velike probleme čitavoj franšizi. Ekipa je izuzetno stara, u njoj nema mnogo materijala za trejdovanje, a Lebronu su potrebni bolji saigrači kako bi još jednom napao titulu.

Da bi se to desilo, možda je neophodno da tim u narednim mesecima trejduje Rasela Vestbruka. Iako organizator igre nije odigrao sezonu na vrhunskom nivou, za njega postoji jedan zainteresovan tim. Majkl Džordan bi mogao da pozove Vestbruka u Hornetse i tako pomogne Lejkersima da se reše igrača koji je igrao ispod očekivanja.

Plejmejker nije oduševio tokom prve sezone, imao je i neke neobične izjave nakon što su Lejkersi razočarali, a pitanje je da li Džejms želi da mu i naredne sezone bude saigrač.

Los Anđeles Lejkersi se pred početak nove sezone ponovo proći kroz građenje tima, ali tek nakon što na klupu sedne novi trener. Frank Vogel je dobio otkaz nakon sezone koja je razočarala, a novi šef u Lejkersima mogao bi da bude čovek koji već osam godina nigde ne radi. Naravno, i sledeći trener pitaće se oko Raselovog ostanka u ekipi, ali ukoliko Lebron odluči...

Poznato je da prethodnih godina Lebron Džejms ima ogroman uticaj na biranje saigrača u ekipi, pa bi Majkl Džordan mogao da zaigra i na tu kartu. Ostaje da se vidi šta su Šarlot Hornetsi spremni da ponude za beka koji je svojevremeno bio "kralj tripl-dabla" i čovek koji na terenu radi apsolutno sve.

Za sada, priča se da bi u trejdu mogao da se nađe Gordon Hejvord, nekadašnji igrač Jute i Bostona.