Strašan tim

PRAVE DRIM TIM OKO VASE MICIĆA - NIKO NEĆE MOĆI DA IH POBEDI: Stižu NBA plej, lider CSKA i centar koji je oduševio!

Autor Nikola Lalović

Anadolu Efes je osvojio drugu titulu šampiona Evrope i sada ne žele da stanu, hoće još jači tim!

Izvor: Profimedia

Anadolu Efes je drugi put zaredom postao šampion Evrope na krilima Vasilija Micića, koji je drugi put zaredom bio MVP finala. Iako je Ergin Ataman najavljivao da neće biti puno promena u ekipi naredne sezone, ipak Turci spremajuu pravi drim tim. 

Filip Petrušev je pred odlaskom, neki igrači poput Krunoslava Simona i Brajanta Danstona su u godinama, a neki kao Rodrig Beboa su pali u drugi plan i mogli bi da odu. A pojačanja koja se spremaju su i više nego zvučna. 

Prema navodima stranih medija dosadašnji krilni igrač CSKA Vil Klajburn je već sve dogovorio sa timom iz Istanbula, a cilja se i jedno NBA pojačanje! U pitanju je Tomas Satoranski koji posle šest godina u NBA želi da se vrati u Evroligu gde je već nastupao za Barselonu. A tu bi pojačao već neverovatnu bekovsku liniju sa Larkinom i Micićem. 

Sprema se i pojačanje pod košem u vidu Džoša Neba, centra koji je zablistao u Beogradu na otvaranju ove sezone Evrolige. U meču protiv Crvene zvezde odigrao je sjajno, a tako je nastavio tokom sezone. Prosečno je imao 8,8 poena, 6,2 skoka i bio je najbolji igrač i jedina svetla tačka Žalgirisa ove sezone.

Ima tek 24 godine i u Efesu se nadaju da će tek napredovati i da bi mogao da bude nosioc igre u narednim godinama. 

Tagovi