Jasno na čijoj je strani

POBUNA U REALU? ZVEZDA TIMA STALA NA STRANU PABLA LASA: Bez tebe je ovo klub bez krune, ali danas se svašta dešava!

Autor Nikola Lalović

Valter Tavares je jasno stao na stranu Pabla Lasa, a to možda znači i pobunu igrača protiv odluke da se da otkaz trofejnom stručnjaku.

Izvor: Profimedia/Irh/DPPI/LiveMedia

Videli smo pravu dramu u Real Madridu na kraju sezone, pošto je klub rešio da se odrekne usluga trenera Pabla Lasa pod izgovorom da on zbog zdravstvenog stanja nije u mogućnosti da vodi tim. 

Potom se oglasio i Laso koji je istakao da to nije tačno, da su mu lekari dozvolili da se bavi trenerskim poslom, ali bez obzira na to Ćus Mateo je izabran za novog trenera. Sada se tim povodom oglasio i jedan od najboljih igrača tima Valter Tavares. 

"I dalje ne mogu da verujem, bez tebe će biti kao da su nam skinuli krunu sa grba! Ali, danas čovek može sve da očekuje", napisao je Tavares pa nastavio:

"Mnogo ti hvala na pozivu u Real i na poverenju koje si mi dao, veri da mogu da se vratim u Evropu legendo Reala", zaključio je Tavares.

Pablo Laso je bio trener Real Madrida od 2011. godine, a doveo je Tavaresa u klub 2017. godine nakon tri sezone u NBA ligi u kojima je uglavnom sedeo na klupi. Pod Lasovim vođstvom Tavares je osvojio Evroligu i tri titule u Španiji, a osim toga je dva puta biran za najboljeg defanzivca Evrope.