OBRT

PABLO LASO DEMANTOVAO SVE! Pričalo se mu je Zvezda dala ponudu, oglasili se agenti: "Nije bilo ni kontakta!"

Autor Milutin Vujičić

Pablo Laso je otišao iz Real Madrida i potom odbio ponudu Zvezde iz zdravstvenih razloga, ali je sada to demantovano.

Izvor: MN Press

Crvena zvezda je izabrala Vladimira Jovanovića za novog trenera, a nije nikakva tajna da je bilo još kandidata za naslednika crnogorskog stručnjaka Dejana Radonjića koji je preuzeo Panatinaikos.

Najviše se spominjao Zoran Lukić, dok je predsednik crveno-belih Nebojša Čović na Skupštini kluba objavio i da su kontaktirali legendarnog španskog stratega Pabla Lasa. On je napustio Real Madrid ovog leta zbog pogoršanog zdravlja, međutim španski mediji sada demantuju informaciju da ga je Zvezda zvala.

"Pablo Laso i agencija koja vodi brigu o njegovoj karijeri kategorički demantuju da su dobili ikakvu ponudu ili da su čak imali kontakt sa Crvenoj zvezdom", prenosi španski portal "Gigantes" .

Dodaje se da niko iz srpskog šampiona nije prišao Pablu Lasu ili poslao ponudu da preuzme šampiona ABA lige, tako da iz tog razloga demantuju da je ponuda odbijena iz "medicinskih razloga", pošto je ranije objavljeno da trener nije mogao da dođe jer ne može da napusti Španiju posle srčanog udara.

U međuvremenu je njegov rastanak sa Real Madridom podigao mnogo prašine u javnosti jer je njegov kardiolog objavio da je Laso sposoban da vodi klub, dok ga je šampion Španije sklonio sa klupe.