ŠOU

HIT! POSLE 20 GODINA OTKRIO TAJNU SA TRENINGA FMP-A: Hteli smo da se našalimo, napravili smo KATASTROFU! (VIDEO)

Autor Nemanja Stanojčić

Sjajna priča Veselina Petrovića o Ivanu Zoroskom.

Izvor: MN Press/YouTube/Jao Mile Podcast/Printscreen

Jedna šala sa treninga FMP-a pretvorila se u pravu katastrofu. Šta se dogodilo i zašto je nekadašnji bek Ivan Zoroski (43) bio u panici, menjao brave na kolima i zbog čega je nastao pravi haos otkrio je njegov tadašnji saigrač Veselin Petrović (45). U podkastu "Jao Mile" smogao je hrabrost da ispriča šta se sve dogodilo tada.

Oko 20 godina kasnije je u razgovoru sa nekadašnjim košarkašem Miletom Ilićem prepričao kako je sve tada teklo i kako je jedna fora postala traumatična za Zoroskog. Saigrači su želeli da se našale sa njim, pa su mu sakrili ključ od "Pežoa", novog automobila koji je kupio neposredno pre svega toga.

"Nastao je veliki nesporazum. Bilo je to u tom momentu i hteli smo da rešimo sve posle treninga. Međutim, mi smo otišli posle treninga i tada je ispao haos", prepričava Petrović sa osmehom i priseća se momenta koji ni on ni saigrači neće zaboraviti.

Ivan Zoroski
Izvor: MN Press

Tada je Mile dao dodatno pojašnjenje i objasnio je da je Zoroski bio veoma vezan za taj auto. "U pauzi za vodu je istrčavao da vidi da li je sve u redu sa kolima. Ljudi mu sakrili ključ i onda je krenula panika", smeje se Ilić. Na to se nadovezao Veselin. "Otao je u noć tu, haos je ispao. Niko od nas to nije znao, saznali smo sutradan, kada smo krenuli na Kup. On je menjao brave, ma napravili smo katastrofu. Ko je smeo da mu kaže za to tada? Evo posle 20 godina pričamo, niko mu nije rekao", zaključio je Petrović sa osmehom.

Veselin Petrović intervju
Izvor: Youtube/Jao Mile podcast