Košarka

MONAKO SE SPREMIO ZA OPSADU DELIJA, CRVENO-BELI ĆE PREUZETI GRAD NA DVA DANA: Zbog navijača Zvezde pomeren meč Evrolige!

Autor Nikola Lalović

Navijači Zvezde okupiraće Monako i ostati u gradu dva dana!

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović/MN Press

Trebala je Crvene zvezde 3. novembra da igra dve utakmice u Monte Karlu u razmaku od samo 15 minuta, ali se to neće desiti. Rasporedi Evrolige i Lige Evrope su se maltene podudarili i u četvrtak 3, novembra je trebalo da fudbaleri igraju od 18:45 na stadionu, a košarkaši u 19:00 u hali u Monte Karlu. 

Ipak, na zahtev Monaka došlo je do pomeranja, pa će tako košarkaši u dvorani "Gaston Medesin" igrati u petak od 21 čas. To je urađeno jer se očekuje ogroman broj srpskih navijača na oba meča, tako da ne bi došlo do nekih problema u gradu u Monte Karlu će crveno-beli igrati u dva dana. 

Što se tiče Lige Evrope meč fudbalera dva crveno-bela tima mogao bi biti i odlučujući jer je duel poslednjeg kola grupne faze, dok će Vladimir Jovanović dan kasnije igrati sa ekipom Saše Obradovića koja je na startu Evrolige ubedljivo savladala novog evroligaša Virtus. Dakle situacija će biti sledeća: 

3. novembar, 18:45 FK Monako - FK Crvena zvezda 

4. novembar, 21:00 KK Monako - KK Crvena zvezda