Nije dobro

PROBLEM ZA ZVEZDU – LUKA SKINUO DRES I NIJE SE VRATIO! Centar crveno-belih tražio od sudije da ZAUSTAVI IGRU

Autor Mladen Šolak

Centar Zvezde tražio od sudije da nakratko prekine meč, jer nije mogao da nastavi

Izvor: MN Press

Centar Crvene zvezde Luka Mitrović doživeo je povredu u toku utakmice protiv Bajerna zbog koje je na terenu proveo samo tri minuta i 43 sekunde. On je osetio bol u mišiću noge i zato je bio prinuđen da ode sa parketa posle asistencije Ognjenu Dobriću za 12:5 i više se nije vraćao.

U meču u kojem su crveno-beli prvi put bili kompletni, jer je debitovao i Nemanja Nedović, trener Crvene zvezde Vladimir Jovanović dobio je lošu vest posle samo nekoliko minuta, a ostaje da se vidi da li će iskusni centar morati na pauzu i koliko će eventualno odsustvovati. Neposredno pred pauzu, on je pogledao ka sudiji i tražio od njega da zaustavi igru, jer nije u stanju da nastavi. Ceo tim doktora je ustao da mu pomogne, ali nisu uspeli da ga oporave da se vrati na parket u bitnom meču pred punom halom "Aleksandar Nikolić".

Po završetku susreta je trener srpskog tima Vladimir Jovanović pričao o toj povredi. "Ostali smo u 4. minutu bez Luke, osetio je bol u mišiću. Već je otišao na snimanje. Jednostavno, nije bio u stanju da nastavi meč. Cela centarska linija ušla je u problem sa faulovima, ali smo uz podršku navijača izneli ovo, znam da nije sjajno i da ima prostora za napredak, ali mene kao trenera to raduje", rekao je Jovanović.