BRUKA

SKANDAL U ATINI - LEKAR PARTIZANA POGOĐEN FLAŠOM! Navijači Panatinaikosa napravili haos, isplivali novi detalji!

Autor Nemanja Stanojčić

Doktor Partizana Moma Jakovljević pogođen je flašom u leđa nmeču u Atini.

Izvor: Instagram/pbg.tv

Partizan je na gostovanju u Atini pobedio Panatinaikos (91:89), a tamo je u završnici izbio skandal kada je meč na kratko bio prekinut. Navijači su napravili haos, tom prilikom je lekar crno-belih Moma Jakovljević pogođen flašom u leđa javlja "Sport klub". Prema njihovim informacijama sa lica mesta u momentima kada je došlo do havarije na parketu dugogodišnji doktor crno-belih je pogođen.

Nije još uvek poznato kako je Jakovljević u ovom trenutku, ali ne bi trebalo da je nešto ozbiljnije u pitanju, pošto je utakmica nastavljena. Do haosa je došlo na 3:14 pre kraja meča. U tom momentu je Kevin Panter postigao trojku za dvocifreno vođstvo (83:73), a to je razbesnelo publiku u "OAKA" dvorani i razni predmeti počeli su da uleću na teren. Sudije su odlučile da sve prekinu, ali je posle nekoliko minuta doneta odluka da se susret nastavi.

Posle dramatične završnice ekipa Željka Obradovića uspela je da ostvari cilj. Upisana je treća evroligaška pobeda u šest mečeva, prva na gostovanju. Posle Virtusa i Žalgirisa koji su pali u Beogradu, u glavnom gradu Grčke savladan je PAO. Pogledajte i kako je to izgledalo:

Ovo su detalji sa utakmice: