LOŠE VESTI

PROBLEM ZA PARTIZAN, ALI I SELEKTORA PEŠIĆA: Košarkaš crno-belih POLOMIO kost u šaci, mora na pauzu!

Autor Milutin Vujičić

Posle jednog duela na meču Partizana i Panatinaikosa, došlo je do preloma kosti u šaci.

Izvor: MN Press

Mladi srpski košarkaš Balša Koprivica mora na pauzu i zbog toga neko vreme neće biti na raspolaganju Željku Obradoviću, ali i selektoru reprezentacije Svetislavu Pešiću. Koprivica je dobio poziv u državni tim za predstojeće dve važne utakmice "orlova" u kvalifikacijama za Mundobasket protiv Velike Britanije i Turske, međutim neće moći da se odazove Pešiću jer ga očekuje pauza zbog ozbiljnije povrede.

Partizan je na svom zvaničnom kanalu na Tviteru saopštio loše vesti - Balša Koprivica je povredio šaku na utakmici protiv Panatinaikosa, a odmah po sletanju u Beogradu je otišao na snimanje gde je utvrđen prelom kosti.

Za sada nema informacija koliko bi Koprivica mogao da odsustvuje, ali s obzirom na to da je prelom kosti u šaci u pitanju, jasno je da će biti potrebno nekoliko nedelja da se oporavi. Tako će crno-beli bez njegove pomoći morati da igraju u narednom periodu, a čekaju ih teški izazovi kako u Evroligi, tako i u ABA ligi.

Centar rođen 2000. godine, koji ima iskustvo i sa američkog koledža, ove sezone u regionalnom takmičenju prosečno beleži 6,6 poena i 5,2 skokova, dok je znatno manje prostora imao u Evroligi gde je u proseku igrao po pet minuta (1,2 poena i 1,6 skokova).