Pogledajte

TEODOSIĆ SKOČIO NA JAVORA, PA BIO IZBAČEN SA UTAKMICE! Miloš napravio HAOS zbog ove odluke, sudija ga odmah isključio

Autor Mladen Šolak

Miloš Teodosić isključen je sa utakmice Virtus - Efes, posle sukoba sa slovenačkim sudijom Damirom Javorom

Izvor: Twitter/Basketfanclub

Srpski as Miloš Teodosić isključen je sa utakmice svog Virtusa protiv šampiona Evrope, Anadolu Efesa. On je burno reagovao na prekršaj u napadu koji mu je dosudio slovenački arbitar Damir Javor, a još burnije kada mu je isti sudija dosudio tehničku zbog prigovora. Teo je skočio na njega, dodirnuo ga, a Slovenac mu je na to pokazao "isključujuću" i udaljio ga sa terena.

Svemu je prethodila situacija u kojoj je Teo u jednom napadu Virtusa, pri rezultatu 74:69 za Efes, pao na parket i uhvatio oko noge košarkaša turskog tima Amata Mbajea, inače bivšeg igrača Virtusa. Javor je dosudio prekršaj u napadu, Teodosić je tražio od španskog sudije Emilija Pereza objašnjenje, a Javor je zahtevao da se udalji od njegovog kolege, što Srbin nije uradio. Posle toga je sukob kulminirao i Teo je morao da ode sa parketa. Njegov tim je izgubio 80:85 i sa skorom 4-6 dolazi sledeće nedelje u Beograd, na gostovanje Crvenoj zvezdi u petak.

Teo je na terenu proveo 18 minuta, nije ga služio šut (0/6 za tri), a završio je meč sa četiri asistencije. Na drugoj strani, Vasilije Micić je dao 12 poena za Efes, iako ovo nije bila ni njegova šuterska noć u Bolonji (2/8 za tri poena). Pogledajte haos u kojem je Teo morao da napusti teren: