Ružne scene

JEZIVA POVREDA BIVŠEG BEKA ZVEZDE, ODNELI GA SA TERENA: Na 7 sekundi do kraja dobio lakat u glavu, usledila je DRAMA!

Autor Nikola Lalović

Džordan Lojd je pred sam kraj meča Monaka i Real Madrida ozbiljno nastradao.

Izvor: Twitter/Basket News

Real Madrid i Monako su odigrali neverovatan meč, ali je ta utakmica ostala u senci užasne povrede nekadašnjeg košarkaša Crvene zvezde Džordana Lojda koji je morao da bude iznesen sa terena!

Ostalo je samo 6,8 sekundi do kraja četvrte četvrtine kada je američki bek krenuo u reket, zaleteo se i udario pravo u lakat Geršona Jabuselea. Odmah je ostao na parketu, a videlo se i da obilno krvari iz nosa. Meč je prekinut, Lojd je nekoliko minuta ležao, a onda su ga na nosilima odneli sa terena, uz masku za kiseonik koja mu je stavljena na lice!

Još uvek se ne zna koliko je povreda ozbiljna, a ovo je druga utakmica zaredom da neki igrač Monaka napušta teren na nosilima. U prethodnom kolu Evrolige Džon Braun je u meču sa Asvelom morao sa terena samo minut pre kraja meča i on je takođe odnesen sa parketa. Pogledajte Lojdovu povredu:

Lojd je inače imao sjajan meč u kome je za 27 minuta na terenu postigao 19 poena, imao 4 skoka, 4 asisrencije i 3 ukradene lopte uz šut za dva poena 6/7 i 2/6 za tri. 

Na kraju je utakmica ušla u produžetak i Monako je pobedio 95:94. Najbolji u pobedničkom timu bio je Majk Džejms sa 28 poena, dok su kod Reala dobri bili Džanan Musa sa 24 i Valter Tavareš sa 17 uz 18 skokova.