Košarka

MOGU DA ZAMISLIM KAKO JE TRINKIJERIJU! Željko Obradović: Kada ja pričam da nam fali jedan igrač...

Autor Mladen Šolak

Trener Partizana govorio i o Bajernu posle sjajne igre i pobede svog tima.

Izvor: YouTube/FC Bayern Basketball/Screenshot

Partizan je pobedio Bajern u Minhenu i nastavio seriju evroligaških pobeda, a trener crno-belih Željko Obradović govorio je posle utakmice o problemima koji su pratili njegovu ekipu u pripremi za meč. "Bila je ovo važna utakmica u Evroligi, kao i svaka za nas. Papapetru nije mogao da putuje sa nama i juče smo trenirali samo sa osmoricom igrača, jer su Ledej, Smailagić i Trifunović bili u hotelu jer im je bilo loše. Hoću da im zahvalim jer su našli energiju i snagu da nam pomognu", izjavio je on na konferenciji za novinare.

Obradović je naglasio i to da je protivniku nedostajao veliki broj igrača, počev od kapitena Vladimira Lučića i centra Otela Hantera. "Čestitam ekipi na veoma dobroj utakmici, posebno u drugoj i trećoj četvrtini, ali treba reći da je Bajern igrao bez četvorice važnih igrača. Ako ja pričam o tome da nam fali jedan važan igrač, mogu da zamislim kako je Trinkijeriju da igra bez verovatno svojih ključnih igrača", dodao je "Žoc".

Takođe, on je zahvalio i navijačima na ogromnoj podršci. "Veoma sam srećan zbog pobede večeras i hvala ovim fenomenalnim ljudima što su nas podržali, prate nas svuda. Takođe, hvala i ljudima iz Bajerna na gostoprimstvu i pre i tokom utakmice", izjavio je Obradović, koji će se sa ekipom vratiti u Beograd na pripremu meča protiv Borca u nedelju. Nakon toga, crno-beli će otputovati u Niš na završni turnir Kupa Radivoja Koraća.