Dobro pamti sve!

ZABORAVLJENI KOŠARKAŠ PARTIZANA I DALJE PAMTI CRNO-BELE: Sećaju ga se samo retki, a on prati pobede u Evroligi!

Autor Dušan Ninković

Samo se najvatreniji navijača Partizana sećaju njegovih partija, ali on ne zaboravlja crno-bele.

Izvor: MN Press

Košarkaški klub Partizan sjajno igra u Evroligi i ređa pobede čak i na gostujućim terenima, a navijači crno-belih prepoznali su energiju tima i od svakog gostovanja prave poseban spektakl. Tako je bilo i u Minhenu gde se nakon pobede čula pesma Partizanovih navijača, o čemu je na konferenciji morao da govori i Andrea Trinkijeri.

Nekadašnji trener beogradskog tima rekao je da Partizan ima najbolje navijače na svetu, a to može da potvrdi i jedan američki košarkaš kojeg su čak i navijači crno-belih malo zaboravili. Nekadašnji plejmejker Tori Tomas nosio je crno-beli dres davne 2012. godine, ali i dalje pamti kako je bilo igrati u njemu i zbog toga se oglasio na Tviteru. Prisetite se njegovog mandata u Partizanu:

Uz crni i beli kružić Tomas je napisao "porodica", što znači da po dobrom pamti period proveden u Partizanu. Iako se u klubu nije zadržao dugo, Tomas je očigledno bio oduševlje podrškom koju su saigrači i on dobijali sa tribina. Bilo je to u jesen 2012. godine - početkom septembra potpisao je jednogodišnji ugovor, ali već sredinom novembra napustio klub. Pogledajte njegov tvit:

Inače, Tomas je nakon završenog koledža pokušao na NBA draftu, ali nije izabran davne 2007. godine. Usledila je njegova profesionalna karijera u Evropi gde je nastupao za timove iz Švedske i Holandije, zatim kratko bio u Venecueli, a onda igrao u Poljskoj, Rusiji, Srbiji, Italiji, Turskoj, Francuskoj, Grčkoj, Severnoj Makedoniji i na Kipru. Karijeru je završio u Poljskoj 2019. godine, a nakon pogleda na biografiju reklo bi se da je Partizan bio najveći klub za koji je nastupao tokom igračkih dana.