Košarka

NEDOVIĆ SE OGLASIO: ZNAJ OVO! Doveo je Zvezdu nadomak pobede, a onda ju je Bajern RAZBIO

Autor Mladen Šolak

Nemanja Nedović ostavio kratku poruku posle poraza Zvezde od Bajerna

Izvor: MN Press

Nemanja Nedović oglasio se posle bolnog poraza Crvene zvezde od Bajerna. On je nakon utakmice na Instagramu napisao kratku poruku: "Znaj ovo - možeš da se vratiš posle bilo čega". I njega, kao i ostatak ekipe i navijače sigurno veoma boli neuspeh u Audi domu, gde je Nedović u poslednju četvrtinu ušao furiozno, doveo je crveno-bele do prednosti od devet poena pet minuta pre kraja (75:66), a onda su svi zajedno ostali bez rešenja i izgubili.

Kapiten Bajerna Vladimir Lučić pokrenuo je domaće trojkama, Fredi Gilespi je uradio veliki posao kraj njega, a Zvezda je pala na skor 11-15 i njene šanse za plasman u Top 8 ponestaju i u teoriji. O tome je posle meča podignutim tonom glasa govorio trener crveno-belih Duško Ivanović. "Ne predaje se Zvezda, a ne predajem se ni ja - nikad!", rekao je šef struke crveno-belih.

Crvena zvezda će se sada okrenuti ABA ligi, u kojoj će u nedelju gostovati Ciboni, a potom će u "duploj" evroligaškoj sedmici igrati protiv Efesa u Beogradu u utorak i Panatinaikosa u Atini u četvrtak. Pogledajte kako je izgledao buran meč u Minhenu: