Fantastično!

PARTIZANOVE LEGENDE PONOVO OBLAČE CRNO-BELI DRES: Spektakl u Beogradu - igraće protiv Reala pred meč Evrolige!

Autor Dušan Ninković

Brojni poznati košarkaši još jednom će nastupiti u dresu Partizana.

Izvor: MNPress

Košarkaši Partizana trenutno imaju veoma dobre šanse da povratničku sezonu u Evroligu obeleže plasmanom u Top8 fazu, a ostatak ligaškog dela sezone među elitnim evropskim klubovima biće izuzetno zanimljiv. Navijači će strepeti tokom svakog poseda i do poslednje runde praviće kalkulacije oko, a klub je pronašao način da im olakša - na terenu će 31. marta moći da vide svoje nekadašnje ljubimce!

Legendarni košarkaši Partizana i Real Madrida odigraće revijalni meč u Areni, kao uvertiru za meč koji će dva tima igrati u 32. kolu Evrolige. Tako će navijači, a nema sumnje da će hala biti ispunjena do poslednjeg mesta, imati priliku da još jednom na delu vide veterane koji su sovjevremeno donosili mnogo radosti u crno-belom dresu.

Što se tiče Partizana, na parketu se očekuju Novica Veličković, Saša Pavlović, Vule Avdalović, Milenko Tepić, Ratko Varda, Predrag Šuput, Slavko Vraneš i mnogi drugi, a i Madriđani će dovesti nekoliko zvučnih imena. Kako se navodi na sajtu beogradskog kluba, na teren u Beogradu mogli bi da istrče Felipe Rejes, Roberto Nunjez, Eduardo Ernandez-Sonseke...

Nema sumnje da će biti veoma zanimljivo na ovom revijalnom meču, a navijači će imati priliku da se opuste pred meč koji će imati veliki takmičarski značaj. Partizan će protiv španskog velikana tražiti pobedu koja može da bude prelomna u borbi za plej-of, dok će Realu trijumf biti potreban kako bi obezbedio što bolju poziciju pred doigravanje.