VIDEO

PECKANJE? A VALJALO IM JE U PRVOM POLUVREMENU! Novica Veličković opet na terenu - ne samo u Partizanovom dresu (VIDEO)

Autori Mladen Šolak Nemanja Stanojčić

Ljubimac Grobara ponovo je tamo gde ga je uvek bilo uživanje gledati - na terenu.

Izvor: MONDO/Nemanja Stanojčić

Legendarni as i kapiten Partizana Novica Veličković ponovo je zaigrao u Štark areni, u revijalnoj utakmici veterana, Partizan - Real Madrid pred evroligaški spektakl ta dva tima na istom mestu. S obzirom na to da je igrao za oba tima, ljubimac Grobara najpre je igrao za crno-bele, a potom za "kraljevski klub", u kojem i deceniju nakon odlaska i dalje ima prijatelje i ljude koji ga rado vide i pozdrave.

Posle revijalne utakmice, Novica je kroz osmeh priznao da je, što se njegovog nastupa tiče, ispalo bolje nego što se nadao. "Divno je. Taj osećaj kad se zaigraš malo... Godinu i po nisam igrao nešto kompetitivno da bih mogao da se takmičim, ovo je prvi put. Neverovatno kako sam se osećao, s obzirom na to kako sam mislio da će biti".

Prvo poluvreme je odigrao za Partizan, a u drugom je nosio dres Reala, kada je bilo i peckanja sa crno-bele strane na njegov račun. "Valjalo im je prvo... Šalim se", rekao je Novica. "Divno je videti saigrače, bivše košarkaše iz Madrida, jedna lepa stvar, ovo treba da bude tradicija i kad dolazimo u Madrid. Lepo je to druženje, neki se nismo videli po tri-četiri godine".

Pogledajte i poslušajte šta je legendarni as rekao na parketu: