PORUKA

ŽELJKO JE BRUTALAN TRENER, ZVER NA KLUPI, PRIMER ZA SVE NAS! Strateg Reala hvali Obradovića: Pratim ga od mlađih dana!

Autor Nemanja Stanojčić

Trener Partizana Ćus Mateo pričao je o Željku Obradoviću, Partizanu, Evroligi...

Izvor: MN Press

Partizan gostuje u Madridu i tamo će igrati prva dva meča četvrtfinala Evrolige. Prednost domaćeg terena ima Real i uradiće sve da odbrani svoj teren. Poručio je to i trener Ćus Mateo koji je imao samo reči hvale na račun srpskog tima i niz hvalospeva o Željku Obradoviću. Ugleda se na trofejnog srpskog stručnjaka i želi da ga pobedi.

Poznaje Željka još iz Reala kada ga je pratio. "Željko je izuzetan, sreli smo se u Realu kada sam ja vodio mlađe kategorije, a on osvajao trofeje sa klubom. Pratio sam njegov rad još od tad. Voleo sam da idem na njegove treninge i da gledam kako radi. On je brutalan trener, zver na klupi i primer za sve nas koji želimo da budemo dobri. Međutim, ovde se ne radi o trenerima, već o igračima, oni su na parketu", poručio je Mateo.

Španski mediji već pričaju o umoru i o manje vremena za odmor koje ima Real. Mateo nije želeo tome da pridaje pažnju. "Ne bih o umoru, čeka nas važan meč i ne želim da razmišljam o tim stvarima. Apsurdno je pričati sada o tome da li je trebalo da igramo u subotu, nedelju, ujutru, uveče, oporavljeni smo, spremni i puni samopouzdanja. Uživamo u trenutku, imamo šansu da prođemo na fjanal-for i znamo kako se igraju ove utakmice i šta je potrebno za prolaz. Moramo da ostavimo sve na parketu i da posle svakog meča možemo da se pogledamo u oči i kažemo da smo dali sve", zaključio je Mateo.