Spektakl

NI MUVA SE NIJE ČULA, POSLUŠAJTE MUK U ŠPANIJI: 3, 2, 1... Pobeda! Kakav je igrač Kevin Panter, kapiten MOĆNOG PARTIZANA

Autor Mladen Šolak

Partizanova pobeda i trojka Kevina Pantera dugo će boleti navijače Real Madrida!

Izvor: Profimedia

Partizan je pobedio Real u Madridu, a Kevin Panter postao je apsolutni heroj crno-belih! U poslednjoj sekundi, četiri desetinke pre kraja, on je ubacio spektakularnu trojku za trijumf ekipe Željka Obradovića, kojim je oduzeo Realu prednost domaćeg terena u plej-of seriji. Sada je Partizan taj koji se pita i koji će pred svojim navijačima igrati za plasman na Fajnal-for, bez obzira na to kako se završi meč u četvrtak!

A koliko je sve to zabolelo Špance? Poslušajte kako je tamošnji komentator ispratio poslednji potez kapitena crno-belih i njegovu spektakularnu trojku preko ruke Geršona Jabuselea:


Posle utakmice, Kevin Panter se nije smejao dok je davao izjavu jer je bio potpuno fokusiran na drugi meč, a sličnu poruku poslao je i Željko Obradović. Crno-beli večeras ne slave, već su potpuno usredsređeni na drugi meč i na šansu da već u Španiji izbore "meč lopte" za plasman na Fajnal-for u Kaunasu.