Šampionski

SPEKTAKL U MADRIDU - GROBARI SAČEKALI PANTERA: Kapiten u šoku, a iz mase se čulo: Ruka ti se pozlatila! (VIDEO)

Autor Nikola Lalović

Kevin Panter i Matijas Lesor dobili su fantastičan dočeka ispred hale u Madridu posle pobede nad Realom!

Izvor: Insstagram/printscreen/partizanbc

Košarkaši Partizana napravili su ogroman uspeh pošto su savladali Real Madrid u prvom meču četvrtfinala Evrolige i to u gostima - 89:87. Heroj pobede je bio Kevin Panter, kapiten crno-belih koji je ubacio 26 poena, a najbitniji su bili oni na kraju, kada je preko čuvara dao trojku za pobedu i tako utišao Madrid!

Navijači Partizana koji su uspeli da uđu u halu u Madridu su ga posle meča dugo čekali, a kada je izašao iz svlačionice i zaputio se ka klupskom autobusu bio je oduševljen onim što je video. Veliki broj navijača je čekao da ga pozdravi!

"Bravo brate, bravo majstore, bravo!", čulo se kako mu govore, a jedan od navijača je doviknuo i: "Ruka ti se pozlatila!" Panter je odmah razvukao osmeh, a onda otišao do navijača i sa svima se pozdravio. U autobus je ušao uz skandiranje njegovog imena! Pogledajte ove neverovatne scene iz Madrida: 

Nisu nigde žurili crno-beli navijači, pa su tako posle Kevina Pantera dočekali i Matijasa Lesora. Francuski centar je imao 11 poena na ovom meču uz tri skoka, a čim su ga videli, navijači su krenuli da skandiraju njegovo ime.  Zatim se centar Partizana pozdravio sa navijačima, a sa nekima i izgrlio, a oni su horski zapevali pesmu koju obično on povede nakon pobeda crno-belih: "Samo Partizan, najbolji je on, on je šampion!"

Zahvalio se francuski centar tada pristalicama svog tima, poklonio im se i otišao u autobus. Naredni meč Partizan igra u četvrtak od 20:45, takođe u Madridu.