Majstor i lepotica

O, MOJ BOŽE! NAJVRELIJA SPORTSKA NOVINARKA POLUDELA ZBOG PANTEROVE TROJKE: Napisala samo tri slova, a sve je jasno! FOTO

Autor Nikola Lalović

Kevin Panter je svojom trojkom očarao Doru Panteli!

Izvor: MN Press/Instagram/printscreen/dora_panteli_/_dorapanteli_

Kevin Panter je oduševio navijače Partizana, ali i celu Evropu svojom trojkom protiv Real Madrida! Savladali su crno-beli "kraljevski klub" 89:87, a nakon španskih komentatora koji su ostali u čudu posle tog poteza, isto je odreagovala i najlepša novinarka Evrolige.

Dora Panteli, zanosna Grkinja koju smo zapamili sa mečeva Crvene zveze i Partizana, ali i sa žreba za Euro, ispratila je sa velikim interesovanjem meč crno-belih, a na svom instagram profilu je sa samo tri slova reagovala na Panterov pogodak.

"OMG", napisala je ona na instagram storiju, što je skraćenica od "Oh, my God", ili ti na srpskom: "O, moj Bože!" Pogledajte kako izgleda Dora Panteli:

Ona pokriva utakmice Panatinaikosa u Evroligu, radi za grčku "Nova TV" i tokom godina je postala jedna od najprepoznatljivijih lica na medijskoj sceni evropske košarke. Na instagramu je prati preko 120.000 ljudi, a njena popularnost samo raste. 

Rođena je u Atini, studirala je u Sjedinjenim Američkim Državama, a sada sa 35 godina je na vrhuncu dosadašnje karijere. Pogledajte njenu reakciju na pogodak Kevina Pantera:

Izvor: Instagram/dora_panteli_