ZVANIČNO

PARTIZAN RASPRODAO ARENU ZA REAL MADRID: "Kilometarski" redovi, pad sistema - i planule karte! (FOTO)

Autor Milutin Vujičić

Partizan je oko 14 časova saopštio da su sve ulaznice koje su stavljene u slobodnu prodaju za treći meč protiv Real Madrida rasprodate.

Izvor: MN Press

Dok se igrači Partizana polako psihički spremaju za večerašnji meč četvrtfinala Evrolige protiv Real Madrida u prestonici Španije (20.45), gde će pokušati da dođu do još jednog "brejka" za 2:0 u seriji, veliki broj navijača crno-belih krenuo je u "jurnjavu" za ulaznice u beogradskoj Areni. Partizan je danas pustio u prodaju karte za treći meč protiv Real Madrida, a već oko 14 časova saopštili su da su sve rasprodate!

Redovi su se stvorili od samog jutra i prodaja je zvanično trebalo da počne od 10 časova, ali je zbog problema sa sistemom kasnila i zato su se mnogi navijači i više sati zadržali u redu, međutim sigurno da ne žale preterano zbog toga pošto je ovo "parče papira" i te kako dragoceno za sve njih.

Cene pojedinačnih ulaznica za utakmicu Partizan Mozzart Bet - Real Madrid kreću se od 5.500 dinara za nivo 400 bočno, 6.000 dinara za nivo 400 centar, 10.000 dinara za parter, pa sve i do ulaznica za koje je potrebno i po nekoliko stotina evra.

Podsetimo, treći meč serije Partizana i Real Madrida igraće se 2. maja od 20.30, a u zavisnosti od ishoda večerašnje utakmice u Madridu - to bi mogla da bude i "prva meč lopta" za crno-bele. Partizan trenutno vodi 1:0 u seriji, a za prolazak na fajnal-for potrebne su im tri pobede.