SKANDAL

OVO NIJE KOŠARKAŠ, OVO JE DIVLJAK! Sram da bude Geršona Jabuselea - IZGUBIO RAZUM i povredio košarkaša Partizana!

Autor Mladen Šolak

Na šta ovo liči? Ovo nije sport, ovo je nasilništvo!

Izvor: Tweet/Leonardo Torres/Screenshot

Francuski košarkaš Geršon Jabusele je u opštoj tuči košarkaša Real Madrida i Partizana postupio najskandaloznijie, uhvativši Dantea Egzuma sa leđa i bacivši ga rvačkim potezom! Za to vreme, Kevin Panter i Džanan Musa razmenjivali su udarce, udarao je i Gabrijel Dek, Matijas Lesor je bacio Musu na parket, ali sve to, iako potpuno nedopustivo, ne može ni da priđe nasilništvu koje je pokazao Jabusele.

Sa očiglednom namerom da povredi Egzuma, što je, čini se i uspeo, Francuz je prišao Egzumu, podigao ga i očigledno je bilo da ga nije samo ugruvao, već i da košarkaš Partizana nije mogao da hoda posle toga. Australijanac je napustio teren na ramenima saigrača i nije mogao da se osloni na skočni zglob.

Na kraju savršene evroligaške sezone Partizana, u kojoj je od početka do kraja ekipa rasla i porasla toliko da pregazi Real, divljaštvo košarkaša "kraljevskog kluba" bacilo je senku na veličanstvenu pobedu crno-belih u glavnom gradu Španije, a možda je i ugrozilo nastup Egzuma u utakmicama narednih nedelja, pa i na Fajnal-foru, od kojeg Partizan sada deli samo jedna pobede protiv ekipe koja ne zna kako da mu se suprotstavi. Osim batinama!