HAOS

"IGRAČI REALA BOLJE DA NE IZLAZE IZ HOTELA U BG" Javio se i bivši košarkaš Zvezde: Dođite s policijom, molim se za vas!

Autor Milutin Vujičić

Brojni košarkaši komentarisali su incident na meču Real Madrida i Partizana u kome je suludo divljaštvo Geršona Jabuselea došlo do izražaja.

Izvor: MN Press

Dok je Malkolm Dilejni prognozirao da se ne bi iznenadio da Real Madrid od Evrolige traži da se treći meč serije protiv Partizana igra pred praznim tribinama u Beogradu, brojni košarkaši oglasili su se povodom sukoba u prestonici Španije i poručili da igrači "kraljevskog kluba" nisu svesni šta ih čeka. Pritom su naravno mislili na neverovatnu atmosferu i "naelektrisanu" atmosferu pred punim tribinama beogradske Arene, dok ima onih koji su otišli i korak dalje.

"Molim se za igrače Real Madrida da u Srbiju uđu sa policijom. Ući u Partizanovu arenu na utakmice tri ili četiri sa njihovim navijačima... Molim se za sve vas", napisao je sasvim ozbiljno kanadski košarkaš Dilan Enis koji je nekada igrao za Megu i Crvenu zvezdu.

"Vau... Znam da kada odu u Srbiju na utakmice tri i četiri da je za igrače Real Madrida bolje da ne napuštaju hotel", napisao je sinoć Erik Mekolum iz Karšijake, na šta se nadovezao Jusuf Nurkić, sadašnji centar Portlanda i nekadašnji Cedevite, dodavši da su to "smešne priče" i da Partizan ima "gospodu od navijača", dodajući da da je sukob u Madridu bio nesrećan splet okolnosti i da se nada da niko nije ozbiljnije povređen.

"Nema šanse da će želeti da idu tamo", dodao je Vil Klajburn iz Efesa, dok je Ajzea Kenan iz Olimpijakosa dodao da je utakmica u Madridu "bila luda": "Siguran sam da će biti suspenzija, moglo bi da bude zanimljivo". U međuvremenu, Evroliga se oglasila i registrovala meč pobedom Partizana, dok će u naredna 24 sata biti doneta i konačna odluka Disciplinske komisije.

"Hajde da budemo iskreni, samo je jedan od igrača počeo tuču...", dodao je Kendrik Peri iz Unikahe (bivši igrač Mege i Cedevite) komentarišući naslov jednog portala koji je Kevina Pantera "izbacio iz takta", dok dok je bivši košarkaš Endru Vizneski (eks Crvena zvezda) dodao: "Faul je bio čista frustracija i sramota. Takve stvari se dešavaju u napetim utakmicama, Beograd će čekati Madrid."