LEPO!

AU, KAKVA LUDNICA - GROBARI DOČEKALI IGRAČE! Ori se pesma na aerodromu "Nikola Tesla" - STIGLI HEROJI! (VIDEO)

Autor Milutin Vujičić

Navijači Partizana su ranom zorom dočekali košarkaše crno-belih koji su herojski došli do pobede protiv Real Madrida.

Izvor: Twitter/KK Partizan NIS

Nakon sukoba i prekinute utakmice Real Madrida i Partizana u Madridu, u kojoj je najdeblji kraj nažalost izvukao Dante Egzum koga je Geršon Jabusele divljački bacio na parket, košarkaši crno-belih doputovali su u Beograd oko šest časova ovog jutra, a tamo su ih dočekali brojni navijači. Želeli su da pozdrave svoje heroje koji su se iz prestonice Španije vratili sa čak dva brejka, tako da će iduće nedelje u Beogradu imati "meč loptu" za fajnal-for Evrolige!

Po dolasku u Beograd, na stotine Grobara dočekalo je svoje heroje i iz sveg glasa su ih dočekali pesmom: "Oooo Partizane na celom svetu najbolji si....", što je na svom Instagramu objavio novinar Vladan Tegeltija.

Pogledajte i snimke sa aerodroma koje je objavio Partizan na svom Tviter profilu, a na kojima se vidi da su u igrači crno-belih imali širok osmeh na licu kada se začula pesma njihovih miljenika, dok se još glasnija očekuje u utorak kada će ugostiti Real Madrid u Areni, s tim da je Malkolm Dilejni izrazio brigu da veruje da će "kraljevski klub" sve učiniti da se utakmica igra iza zatvorenih vrata.


Podsetimo, Evroliga je usred noći objavila saopštenje u kome je potvrđeno da je meč u Madridu registrovan pobedom Partizana, dok će u toku dana zasedati Disciplinska komisija i doneti odluke. Evo i kakve bi one mogle da budu...