Dobrodošli

"SRAMOTA ZA TAKO VELIKI KLUB!" Velike reči velikog navijača crno-belih: Idemo dalje, a Realu - DOBRODOŠLICA U ARENU!

Autor Nikola Lalović

Muftija beogradski Mustafa Jusufspahić bio je vidno razočaran potezima igrača Reala, ali im je ipak poželeo dobrodošlicu u Beograd.

Izvor: Kurir/Zorana Jevtić/Twitter/MJusufspahic/Screenshot

Velika sramota desila se u Madridu na meču Reala i Partizana, kada su igrači "kraljevskog kluba" pred kraj meča napali crno-bele i izazvali opštu tuču na terenu. To je gledao i beograradski muftija Mustafa Jusufspahić!

On je bio na prvom meču Partizana i Reala u prestonici španije, a od ranije je poznato da je veliki navijač crno-belih. Nakon svega što je video u drugom meču, oglasio se i istakao da je sramota za tako veliki klub poput Reala da se igrači ponašaju nesportski. Na kraju je poželeo dobrodošlicu igračima Reala u Beograd i pored svega što se dešavalo.

"Sramota je što jedan tako veliki evropski tim u svojoj nemoći da na sportski način prihvati činjenicu da je potpuno nadigran, primenjuje borilačke veštine u sportu koji to nije. Sramota za njih. Partizanu svaka čast još jednom. Idemo dalje, a Realu, dobro nam došli u Beograd", napisao je muftija Mustafa Jusufspahić. 

Sada se čeka da se vidi šta će Evroliga preduzeti. Usred noći su se oglasili iz elitnog takmičenja da osude postupke igrača Reala, ali čekaju se odluke disciplinskih sudija. I dok brojni košarkaši ističu da Real u Beogradu čeka "vreo" doček, muftija je istakao da je svaki rival dobrodošao u "Beogradsku arenu".