Au, sramota!

BRUKA I SRAMOTA - OVACIJE ZA JABUSELEA U MADRIDU: Divljački nasrnuo na Egzuma, cela hala mu aplaudirala! (FOTO)

Autor Nikola Lalović

Geršon Jabusele je MMA zahvatom povredio Dantea Egzuma, a iako je nekim navijačima Reala to bilo neprihvatljivo, većina ga je pozdravila aplauzom!

Izvor: Tweet/Leonardo Torres/Screenshot

Geršona Jabuselea je dosta i nekim navijačima Reala, ali neki su mu aplaudirali! Nakon sramotnog poteza francuskog košarkaša kada je povredio Dantea Egzuma nakon što ga je MMA potezom bacio na zemlju prekipelo je i navijačima Reala! 

Brojni košarkaši su se već oglasili i osudili ovakav potez, osudila ga je i Evroliga, ali i navijači "kraljevskog kluba" ne žele ovakvog igrača u svojoj ekipi!

"Jabusele nikada više ne bi smeo da nosi naš dres", glasio je jedan od komentara, a drugi je glasio: "Vrlo tužno, dotakli smo dno dna danas. Strašno. Javite mi se opet u septembru." Pogledajte još jednom celu tuču:

Ipak, nisu svi navijači Reala bili besni, pa je tako cela hala aplaudirala Jabuseleu kada je izlazio!  "Jako me je sramota ovacija hale za Jabuselea nakon što je uradio džudo zahvatna nekome i dobio bodove za to. Ne možete ni da zamislite koliko me je sramota", napisao je jedan navijač.

Sada se čekaju kazne Evrolige, kako za izgrednike, tako i za Real Madrid kao klub. Evroliga se već oglasila šturim saopštenjem, ali čekamo odluke disciplinskog sudije i komisije po ovom pitanju.