Kaje se

OGLASIO SE DIVLJAK IZ REALA - POMENUO PARTIZAN I EGZUMA: Pričao o "dobrim odnosima" i porodici Australijanca!

Autor Nikola Lalović

Geršon Jabusele je uputio javno izvinjenje Partizanu i Danteu Egzumu zbog svojih postupaka.

Izvor: Profimedia

Nakon svega oglasio se i Geršon Jabusele! On se oglasio putem društvenih mreža, javno se izvinio zbog svog ponašanja, a izvinjenje je uputio svima pa i Partizanu i Danteu Egzumu. 

Naveo je da se kaje zbog svog ponašanja, kao i da na košarkaškom terenu nije mesto scenama kakve smo videli kada je on tresnuo Dantea Egzuma o parket. Takođe je istakao da je sa Partizanom Real uvek imao odlične odnose, a izvinjenje je uputio i porodici Dantea Egzuma. 

"Duboko se kajem zbog svog ponašanja na sinoćnjoj utakmici. Košarka je sportsko ponašanje i prijateljstvo. Moje iskreno izvinjenje Partizanu, klubu sa kojim smo uvek bili u odličnim odnosima, Danteu Eksumu i njegovoj porodici, mojim saigračima, mom klubu i svim navijačima", napisao je Geršon Jabusele. 

Njegov potez je zgrozio mnoge, a videli smo da je nakon svega Dante Egzum morao na štakama da napusti halu u Madridu. Doktor Partizana je istakao da situacija sa Australijancem deluje loše, a povodom situacije na terenu se pre Jabuselea oglasio Serhio Ljulj i takođe se javno izvinio zbog svog ponašanja, ali bez pominjanja crno-belih ili Kevina Pantera, koga je on udario. 

Evroliga je izdala saopštenje i navela da će biti kazni za izgrednike, a Real Madrid takođe planira da kazni Jabuselea. Videćemo kakve će biti posledice po francuskog košarkaša i da li će i neki igrači Partizana na kraju biti kažnjeni zbog učestvovanja u haosu.