Košarka

REALOV SILEDŽIJA POSLAO PORUKU U BEOGRAD! Matijas Lesor se čuo sa Jabuseleom: Zamolio ga je da prenese ove reči!

Autor Mladen Šolak

REALOV SILEDŽIJA POSLAO PORUKU U BEOGRAD!

Izvor: MN Press

Dan nakon brutalne tuče na utakmici Real Madrid - Partizan, centar srpskog tima Matijas Lesor obratio se javnosti i preneo šta mu je rekao zemljak Geršon Jabusele, koji je divljački bacio i povredio košarkaša crno-belih, Dantea Egzuma. Lesor je tu poruku objavio na svom Tviter nalogu: "Ono što se desilo sinoć je bilo veoma nesrećno i ne pokazuje moju pravu ličnost, kao ni bilo kog mog saigrača. Svi smo reagovali u trenutno i svi smo svesni grešaka koje smo napravili u takvoj situaciji. Pričao sam sa nekim igračima Real Madrida, posebno sa Geršonom (Jabuseleom), koji je takođe svestan šta je uradio zamolio me da prenesem njegovo izvinjenje Danteu. Iskreno mu je žao zato što se povredio tokom sukoba".

"Takođe, molim naše navijače u Beogradu, koji su bili sjajni cele sezone i koji su se cele sezone ponašali besprekorno i bili primer drugima, da nastave na isti način i da ne učine da situacija eskalira, već da još jednom pokažu svoju ljubav prema ovom klubu", dodao je Lesor.

Evroliga je najavila da će u petak do kraja dana izreći kazne nakon haosa u Madridu, a i Lesor je bio među učesnicima tuče na centru terena, jer je u jednom trenutku bacio na pod košarkaša Reala Džanana Musu, koji se prethodno tukao sa Kevinom Panterom. I crno-beli i "kraljevski" klub čekaju, kao i košarkaška javnost širom Evrope.