Košarka

EVROLIGO, FALI TI JEDNA KAZNA - ONOM KOJI JE NAPRAVIO S**NJE! Bes zbog velikog udarca za Partizan, Španac se IZVUKAO!

Autor Mladen Šolak

Evroliga se oglasila, saopštila kazne, a opšti je utisak da se bar jedan košarkaš Real Madrida izvukao.

Izvor: MN Press

Evroliga je izrekla kazne Real Madridu i Partizanu, a utisak je da su neki igrači španskog kluba izbegli sankcije. Taj utisak deli i poznati američki košarkaš Vejd Boldvin, jedan od vođa Makabija. On je na Instagramu objavio komentar: "Uf, nedostaje jedan igrač! Onaj koji je pokrenuo čitavo s**nje!", napisao je Boldvin, uz uvredljiv komentar za Ljulja.

Španac je posle žestokog faula stao pred pobesnelog Pantera, koji je podigao pesnicu, a posle se pesničio sa Džananom Musom, koji takođe nije kažnjen. Nakon svega, Ljulj je objavio poruku sa očekivanim izvinjenjem, mada ga nije usmerio direktno ka Panteru.

Brojni su komentari ovakvih kazni, pa je i poznati grčki novinar Dionisis Aravantinos ocenio da bi "Geršon Jabusele u NBA ligi odslužio kaznu od bar 30 utakmica!". Ko može da garantuje da se slična tuča neće dogoditi u skoroj budućnosti, takođe je zapitao on.

Takođe, oglasio se i poznati američki košarkaš Malkolm Dilejni, koji je napisao samo dve reči: "Ovo je sranje".

Podsetimo još jednom, Partizan će u utorak igrati bez centra Matijasa Lesora i bez kapitena Kevina Pantera, koji neće igrati ni u četvrtak, ako bude četvrte utakmice ili u polufinalu Fajnal-fora, ako se crno-beli plasiraju pobedom 3-0 u seriji. Prilično jasna situacija do završnice utakmice u kojoj je Partizan održao čas košarke Realu naglo je postala veoma komplikovana za Željka Obradovića, saradnike i igrače.

Ukoliko želite da učestvujete u anketi posetite Mondo Pređi na sajt