Sportista

MIROTIĆ DIGAO GLAS - PUSTITE PANTERA DA IGRA! Veliki Nikola ne trpi nepravdu, hoće na teren sa kapitenom Partizana!

Autor Nikola Lalović

Nikola Mirotić je digao glas i zatražio da Kevin Panter ne bude kažnjen od strane Evrolige kada je F4 u pitanju, već da utakmice suspenzije odradi naredne sezone.

Izvor: Dusan Milenkovic/ATAIMAGES/MN press

Prvo smo videli grozno nasilje na meču Real Madrida i Partizana u četvrtfinalu Evrolige, zatim su se akteri tuče redom oglašavali, a onda je i Evroliga objavila kakve su odluke donesene i kakve su suspenzije za košarkaše oba tima. Geršon Jabusele je završio sezonu, Kevin Panter je dobio dva, a Gabrijel Dek i Matijas Lesor po meč suspenzije.

To je naljutilo mnoge, a prvi se javio Šejn Larkin koji je zahtevao da u slučaju da Partizan u utorak dobije Real i u trećem meču Kevin Panter ima priliku da zaigra na Fajnal foru. 

"Ako prođu dalje, trebalo bi da igra na Fajnal foru, a da jednu utakmicu suspenzije odradi na početku naredne sezone. To je moje mišljenje", napisao je Larkin, a jedan od prvih koji se javio da podrži tu ideju bio je Nikola Mirotić!

Najbolji košarkaš Barselone je napisao: "Sto odsto se slažem sa Šejnom Larkinom". To što lobira da Panter zaigra u polufinalu Evrolige je još veći gest kada se sagleda iz ugla da njegova Barselona u projektovanom polufinalu igra protiv boljeg iz dvomeča Reala i Partizana. 

Nije samo on bio među onima koji smatraju da Kevin Panter ne sme da propusti F4 u Kaunasu, javio se i plje Fenerbahčea Nik Kalates. Iskusni Grk je takođe napisao: "Slažem se sa Šejnom Larkinom"