Zanimljiva poenta

IMA JEDNA STVAR KOJU NIKO NEĆE POMENUTI, JA MORAM! Đurović opet ŠOKIRAO: Partizan je DOBIO u tuči, to NIJE NORMALNO!

Autor Nikola Lalović

Poznati košarkaški trener Vlade Đurović govorio je o tome šta je Partizan zapravo dobio tučom u Madridu!

Izvor: TV Arena sport/Screenshot/Twitter/Leonardo Torres/Screenshot

Partizan je u dva meča bio mnogo bolji rival od Real Madrida na terenu, ali je nakon duela u Madridu mnogo više bilo priče oko tuče koja se desila na drugom meču nego oko košarke i fantastične taktike Željka Obradovića. Iako je crno-beli tim žestoko oslabljen posle povrede Dantea Egzuma i suspenzija za Kevina Pantera (dve utakmice) i Matijasa Lesora (jedna utakmica) Vlade Đurović smatra da je iz cele gužve nešto i dobijeno!

Iskusni stručnjak govorio je za "RTS" o svemu što se dešavalo u Madridu, a nakon što je istakao da bi ipak voleo da Partizan izgubi treći meč kako bi Panter zaigrao na "Fajnal foru", naglasio je i da je hemija koju smo videli kada je tuča u Madridu krenula "fantastična" i da "drugarstvo igrača Partizana nije normalno". 

"Ima jedna stvar koju niko neće pomenuti, a ja moram. Ovo što su utrčali svi igrači Partizana to pokazuje hemiju, to pokazuje drugarstvo. To je nešto što je dobit iz ovog skandala. Utrčali smo da branimo našeg druga! Svi kako su se ponašali to znači da Partizan ima takvo drugarstvo da to nije normalno. Samo da igra Panter protiv Barselone tamo, nema šanse da izgube. Pogotovo što će sa Barselonom doći jedno 25 navijača, a sa Partizanom jedno dve-tri hiljade", rekao je iskusni stručnjak. 

On je naglasio da je drugarstvo koje vlada u timu sjajno, ali da je Kevin Panter ipak morao da se suzdrži od reakcije. 

"Oni su tako postali drugari da to nije normalno, jer igraju već dve godine, osim Egzuma koji je novi. To je fantastična hemija i to pokazuje i ova tuča. Ja sam imao takvih tuča u karijeri najmanje deset i kao trener i kao igrač, imam 75 godina i ja bih reagovao isto kao Panter, jer imam kratak fitilj. Ali Panter je morao da se suzdrži", završio je on.