ZANIMLJIVO

KAKVA JE VEZA IZMEĐU TEODOSIĆA I TUČE NA MEČU PARTIZANA I REALA? Javio se Milošev saigrač - Evroligi ovo ne zaboravlja!

Autor Nemanja Stanojčić

Posle kazne za tuču na meču Partizana i Reala javio se i saigrač Miloša Teodosića iz Virtusa, Kajl Vims.

Izvor: SportKlub/MN PRess/Screenshot

Tuča košarkaša obeležila je završnicu meča između Partizana i Real Madrida u Španiji. Posle svega što se dogodilo Evroliga je donela odluke o suspenziji za igrače. Geršon Jabusele je zbog divljačkog poteza i bacanja Dantea Egzuma dobio pet mečeva kazne, Kevin Panter dve, a Matijas Lesor i Gabrijel Dek po jednu utakmicu. Mnogi su se oglašavali tim povdom i komentarisali kazne koje su zvanično saopštene, a spomenut je i Miloš Teodosić.

Italijanski novinar Ćezare Milanti na svom Tviter nalogu podsetio je srpskog plejmejkera koji je kažnjen sa dva meča suspenzije zbog psovanja i nasrtanja na sudiju Damira Javora posle sporne sudijske odluke na meču protiv Efesa. Na to je reagovao i Milošev saigrač iz Virtusa Kajl Vims koji je samo okačio "stikere" na kojima se čovek udara šakom u glavu kao znak da ni njemu nije jasno.

Razlog ovakvih komentara je napisao i sam Milanti, koji je naglasio da je "Teodosić suspendovan na dva meča zbog vređanja sudije, dok je Jabusele kažnjen sa samo tri meča više za potez koji je mogao ozbiljno da povredi Egzuma". Mnogi su ostavljali komentare, a većina navijača napisala je da "Evroligu treba da bude sramota"...

Pogledajte i kako je to izgledalo na terenu: