BIĆE LUDO

DOBRA VEST ZA ONE KOJI NISU KUPILI KARTU ZA PARTIZAN - REAL: Crno-beli spremili spektakl na Kalemegdanu!

Autor Milutin Vujičić

U Partizanu veruju da bi "napunili" i dve Arene za treći meč protiv Real Madrida, pa stoga pozivaju navijače da zajedno gledaju utakmicu na Kalemegdanu.

Izvor: MN Press

Ulaznice za treći meč plej-of serije Partizana i Real Madrida "planule" su očas posla i jasno je da će crno-beli imati ogromnu podršku u beogradskoj Areni (utorak, 20.30), ali ne samo tamo... Partizan je osmislio akciju za sve navijače koji nisu uspeli da dođu do karte, tako da će prenos utakmice biti organizovan na Kalemegdanu!

"Arena, Kalemegdan, ceo Beograd, cela Srbija... Sve je crno-belo! Zovemo te na crno-belo veče - nek grmi sa svih strana!", stoji u objavi Partizana koja je odradovala navijače.

Partizan je takođe napomenuo da će prenos biti na ogromnom ekranu i da sve počinje u 18.30, tako da svi navijači koji žele da zajedno gledaju i navijaju za crno-bele u prvoj "meč lopti" za fajnal-for, moraju ranije da dođu na Kalemegdan jer se očekuje gužva. Podsetimo, Partizan je prošle nedelje napravio dva "brejka" na gostovanju i vodi protiv Real Madrida 2:0, a još jedna pobeda im je dovoljna za plasman u Kaunas.