POZIV

PARTIZAN ZOVE NAVIJAČE NA KALEMEGDAN: "Majstorica" na velikom ekranu, pa proslava fajnal-fora

Autor Milutin Vujičić

Partizan je pozvao navijače da dođu na Kalemegdan i zajedno gledaju peti meč protiv Real Madrida.

Izvor: MONDO/Uroš Arsić

Partizan će u sredu od 21 čas igrati "majstoricu" za fajnal-for Evrolige protiv Reala u Madridu, a navijači crno-belih će kao i za prethodna dva duela u Beogradu imati i specijalno okupljanje. Partizan je obavestio navijače da će prenos utakmice na "velikom ekranu" biti organizovan i ove srede na Kalemegdanu, gde se svi nadaju da će zajedno moći da proslave treću pobedu u meču sa Špancima i samim tim plasman na završni turnir.

"Vidimo se na Kališu", poručili su iz Partizana i obavestili navijače da će program početi u 18 časova, dok je start utakmice zakazan za 21 čas, međutim mole se svi koji dolaze da na vreme dođu i zauzmu mesto.

Podsećamo, Partizan je vodio 2-0 u seriji protiv Real Madrida pošto je napravio dva "brejka" na njihovom terenu. Ipak, nakon velike gužve i tuče na kraju druge utakmice, Partizan je ostao bez Kevina Pantera na dve, odnosno Matijasa Lesora koji je bio suspendovan na jednu utakmicu. Real Madrid se tako vratio pobedama u Beogradu, ali sada se crno-belima vraća i Kevin Panter i videćemo da li će ponovo biti "iks faktor".