Košarka

PARTIZAN JE OŠTEĆEN U MADRIDU!? Da li je ovo bila NEREGULARNA trojka Reala? Grobari su BESNI zbog ovog detalja! (FOTO)

Autor Mladen Šolak

Pogledajte detalj u kojem se čini da su sudije ipak pogrešile!

Izvor: Twitter/@EuroLeague

Partizan je izgubio od Reala prosuvši prednost od čak 18 poena u madridskoj "majstorici" protiv Reala, kao i vođstvo 2:0 u seriji i to će dugo boleti crno-bele, ali sigurno će ostati i ljutnja zbog jedne situacije u završnici. U toku dramatične završnic, Mario Hezonja dao je trojku za "plus 5" (91:86), na posed razlike u korist domaćeg tima, a deluje da je u tom trenutku ipak nagazio liniju.

Nakon ovog koša Real je mnogo komfornije ušao u finiš, u kojem je trojka Zeka Ledeja primakla crno-bele na samo tri poena zaostatka u poslednjem minutu, ali onda Kevin Panter ipak nije pogodio ključni šut. Iako je imao "otvoreni" pogled ka košu, ipak je promašio i tu je bio kraj utakmice. Upravo je Hezonja uhvatio loptu, potom pogodio jedno slobodno bacanje i Partizan više nije mogao da uzvrati.

Posle utakmice, trener crno-belih Željko Obradović nije hteo da priča o suđenju niti o očigledno spornom detalju. Čestitao je svom timu, podsetio na sve što je Partizan napravio u povratničkoj sezoni u Evroligi i naglasio da su crno-beli pokazali da zaslužuju stalno mesto u najjačem takmičenju. Za to vreme, Realov siledžija Geršon Jabusele je likovao nakon promašaja Partizana.