AUUU!

MIROTIĆU STIGLA "MITSKA" PONUDA OD ZVEZDE! Otkriveni detalji MILIONSKOG UGOVORA - spremna BOMBA na Malom Kalemegdanu!

Autor Nikola Lalović

Nove informacije u vezi sa transferom Nikole Mirotića i ponudom Crvene zvezde za njega.

Izvor: Dusan Milenkovic/ATAIMAGES

"Crvena zvezda vodi u trci sa Mirotića, dala mu je mitsku ponudu vrednu 3.000.000 evra", navodi dobro obavešteni grčki portal "SDNA". Španski krilni centar srpskog porekla je prva tema prelaznog roka u Evropi pošto Barselona nema novca da mu isplati ogroman ugovor koji je do sada imao, a razni mediji ga povezuju i sa srpskim velikanima. 

Iako se prvo spominjao Monako kao nova destinacija, a kasnije Olimpija Milano i Olimpijakos, u trku su se uključili Crvena zvezda i Partizan, ali sada "SDNA" piše da je Crvena zvezda sa ponudom od 3.000.000 evra godišnje sjajnom strelcu prva opcija za narednu sezonu. 

Naravno sve je daleko od realizacije pre svega zbog Barselone. Katalonci žele da drastično smanje budžet naredne sezone i neće Mirotiću da isplate najskuplji ugovor evropske košarke, dok on ne planira da im oprosti ni dinar. Tu se traži rešenje, a ono nije u obeštećenju jer niko ne želi da pored Mirotićeve ogromne plate plaća još i dodatni novac.

Grci navode da je drugi ozbiljan kandidat za dovođenje Mirotića Olimpijakos, koji je prva opcija da zameni MVP-a Evrolige Sašu Vezenkova koji je spakovao kofere i otišao da igra za Sakramento Kingse u NBA.