HIT!

NBA SUPERSTAR KAO SRPSKI DOMAĆIN! Rakijica, pa u Mramorak - od splavova do PRVE POSETE tazbini (FOTO)

Autor Milutin Vujičić

Pol Džordž je posetio vojvođansko selo Mramorak iz koga je njegova supruga Danijela.

Izvor: Instagram/danijelarajić/Edinenciklopedija/Screenshot

Američki košarkaš Pol Džordž stigao je pre nekoliko dana u Srbiju i uživa u našoj zemlji što se može videti po društvenim mrežama. Pol Džordž je prvo osetio blagodeti Beograda, posebno noćnog života u srpskoj prestonici, pošto je sa suprugom Danijelom Rajić uživao u zavodljivom nastupu plesačica, a zatim je posetio i splavove gde je u društvu Bogdana Bogdanovića naučio i srpske narodnjake.

Nakon što je otkrio čari rakije, Pol Džordž je upoznao i magiju srpskog sela pošto je prvi put od kada je stupio u brak sa Danijelom Rajić posetio njeno rodno mesto - Mramorak. U pitanju je seoce u opštini Kovin u Južnom Banatu, koje ima tek oko 2.500 stanovnika.

Najmlađi stanovnici Mramorka želeli su da se fotografišu sa njim, a Pol Džordž je uz osmeh svima izašao u susret, dok se nadamo i da je razgovor sa tazbinom protekao u najboljem redu. 

Pol Džordž je od nedavno srpski zet pošto je oženio svoju dugogodišnju partnerku Danijelu Rajić, a čini se da je naučio i brojne srpske običaje uz nju. Ne samo da je Danijela spremala sarmu svom partneru, nego ga je "navukla" i na srpsku muziku, pa se pamti kako su prošle godine na svadbi u Italiji uživali uz narodnjake.

Njih dvoje venčali su se u Americi, a njihova veza poznata je po turbulencijama. Upoznali su se dok je Danijela bila striptizeta, a navodno odbila je ponudu Pola Džordža da abortira za milion dolara. Posle svega toga su počeli da žive zajedno, nedavno su dobili i treće dete i nazvali su ga Vuk, dok sudeći po fotografijama na Instagramu ljubav cveta i dolazak u Srbiju je još samo jedan dokaz koliko se Amerikanac zaljubio.

BONUS VIDEO: