Šta se dešava?

MISTERIOZNA PORUKA DIREKTORA PARTIZANA: Pesnica i DVE REČI - da li je to o Mirotiću?!

Autor Dušan Ninković

Nekadašnji košarkaš Zoran Savić, sportski direktor Partizana od 2021. godine, oglasio se na Instagramu.

Izvor: MN Press

Buran dan u srpskoj košarci, pošto su se velike stvari dešavale i u redovima Crvene zvezde i u redovima Partizana. Prvo je osvanuo intervju Nebojše Čovića u kojem je predsednik crveno-belih govorio o brojnim temama, a zatim je Nikola Mirotić odlukom razočarao crno-bele navijače. Možda baš zbog toga se na Instagramu oglasio sportski direktor Partizana Zoran Savić!

Nekadašnji košarkaš Jugoplastike, Barselone i Real Madrida privukao je mnogo pažnje mističnom objavom storija. Na plavoj pozadini vidi se stisnuta pesnica, ali i žuta slova koja na španskom imaju jasno značenje. "No pasaran" moglo bi da se prevede na srpski kao "Neće proći", a ostaje nam samo da razmatramo šta je trostuki šampion Evrope mislio da kaže ovim rečima i da li to ima ikakve veze sa Mirotićevom odlukom.

Ovo bi mogao da bude drugo oglašavanje iz tabora Partizana, pošto je klub već izdao zvanično saopštenje. U tom dokumentu navodi se da je Mirotić dao reč Željku Obradoviću, kao i da je predsednik Aleksandar Vučić garantovao bezbednost u Srbiji poznatom košarkašu. Takođe, crno-beli su pozvali Mirtoića da otkrije odakle je dobijao pretnje. Pogledajte objavu Zorana Savića:

Izvor: instagram/zoransavic13

Podsećamo, Zoran Savić je imao impresivnu igračku karijeru i ostavio je dubok trag u evropskoj košarci. Nakon dve evropske titule sa Jugoplastikom zaigrao je za Barselonu, a zatim za PAOK, Real, Virtus, Efes, ponovo Barselonu i Fortitudo. Sa reprezentacijom SFRJ osvojio je titulu na Svetskom prvenstvu 1990. godine i na Evropskom prvenstvu godinu dana kasnije, dok je kao član nacionalnog tima SRJ osvajao evropska zlata 1995. i 1997. godine, kao i srebro na Olimpijskim igrama 1996. godine.

BONUS VIDEO: