Jasno je!

NOVAK ĐOKOVIĆ PODRŽAO NIKOLU MIROTIĆA! Nije rekao ni reč, ali ovo je jasan znak!

Autor Dušan Ninković

Najbolji srpski sportista reagovao na odluku Nikole Mirotića da ne pojača Partizan.

Izvor: MN Press

Nikola Mirotić je doneo veliku odluku i odbio ponudu Partizana, a reakcija na njegov tekst stigla je i od Novaka Đokovića. Najbolji tensier svih vremena nije se oglasio saopštenjem ili komentarom, ali je lajkovao tekst koji je doskorašnji krilni centar Barselone podelio sa svojim pratiocima.

U njemu Mirotić navodi da odbija ponudu Partizana, da mu pretnje nisu stizale iz tabora Crvene zvezde i da je za njega, njegovu porodicu i karijeru najbolje da nastavi da igra negde van Srbije. Na to saopštenje reagovao je Partizan, a možda i sportski direktor Zoran Savić, koji se oglasio sa samo dve reči.

Objava Nikole Mirotića na Instagramu naišla je na brojne reakcije širom Evrope, a među onima koji su videli šta je napisao jedan od najboljih igrača u Evropi našao se i Novak Đoković. Najbolji srpski sportista lajkom je podržao Mirotića nakon objave koju su danima čekali svi košarkaški fanatici.

Podsećamo, Nikola Mirotić i Novak Đoković sreli su se upravo u Beogradu na jednom meču Evrolige. Srpski teniser gledao je okršaj Crvene zvezde i Barselone u dvorani "Aleksandar Nikolić", a na kraju meča se fotografisao sa igračima španskog tima. Tom prilikom srdačno se pozdravio sa Mirotićem, koji je poput Đokovića, veoma religiozan. 

BONUS VIDEO: