Žele ga

GROBARI SE "ZAPALILI" - DOVELI LUČIĆA U PARTIZAN! Bajern se hitno oglasio i to na srpskom!

Autor Nikola Lalović

Navijači Partizana su se ponadali da bi Vladimir Lučić mogao da se vrati u redove crno-belih, ali se onda javio Bajern.

Izvor: MN Press

Navijači Partizana su se ponadali, ali uzalud! Bajern se na tviteru oglasio postom u kome su se zahvalili Vladimiru Lučiću na sedam godina sjajnih igara u dresu bavarskog giganta, a "grobari" su to brže-bolje protumačili kao znak da iskusni krilni igrač odlazi iz kluba. 

Nadali su se će se bivši kapiten crno-belih vratiti u Partizan, ali odmah se oglasio njegov sadašnji klub i to na srpskom jeziku. Morali su da objasne o čemu se zapravo radi i da razočaraju armiju navijača Partizana.

"Svim navijačima Partizana koji ne govore nemački: Ne ispraćamo Luču, sećamo se dana kada smo ga ganuli. Izvinite, ako ste se ponadali", napisano je na tviter nalogu Bajerna. 

Vladimir Lučić je karijeru počeo u Superfundu, a onda je od 2008. do 2013. igrao za Partitzan. Sa crno-belima je pet puta bio prvak Srbije, osvojio je četiri ABA lige i četiri kupa Srbije. Nakon toga je prešao u Valensiju čiji je dres nosio od 2013. do 2016, a u Bajernu je od 2016. godine. U redovima nemačkog tima je osvojio dve titule šampina države i tri nemačka kupa.

Sa reprezentacijom Srbije ima srebro na Eurobasketu 2017. godine u Turskoj, a nažalost zbog povrede neće biti na raspolaganju selektoru Svetislavu Pešiću na Mundobasketu na Filipinima.

BONUS VIDEO: