HAOS

LJULJ ĆUŠNUO TRENERA PO GLAVI - Navijači Partizana se odmah javili! (VIDEO)

Autor Nemanja Stanojčić

Serhio Ljulj opet je provocirao na terenu, ovog puta izbegnuta je tuča...

Izvor: X/Basket en Movistar Plus+/Screenshot

Serhio Ljulj ponovo je bio u centru haosa, opet je provocirao. Ovog puta je to uradio na utakmici ACB lige protiv Mursije kada je ušao u sukob sa trenerom Sitom Alonsom. Sve se dogodilo po završetku prvog poluvremena kada su timovi krenuli u svlačionicu, a iskusni španski košarkaš je prišao, gurnuo, pa po glavi ćušnuo šefa struke protivničkog tima.

Nije kontakt bio previše jak, ali je žestoko iznerviralo Alonsa koji je u tom momentu nešto objašnjavao Rodionsu Kuruksu. Bivši igrač Partizana video je reakciju svog trenera i ekspresno je reagovao, isprečio se ispred Alonsa, okupili su se još neki igrači, dok je Džanan Musa iz redova Reala zastao takođe da smiri španskog stručnjaka.

Na poluvreme je "kraljevski klub" otišao sa pet poena prednosti (42:37), a u drugom poluvremenu sve je brzo bilo rešeno, pošto je domaći tim lako rešio pitanje pobednika (106:92), predvodili su ih Tavares (18, 7sk) i Kampaco (14, 10as), dok je Dilan Enis bio najbolji na drugoj strani (15, 3as). Inače, na ovaj snimak i provokaciju Ljulja reagovali su i mnogi navijači Partizana koji su na društvenim mrežama podsetili na njegov potez iz plej-ofa Evrolige prošle sezone kada je isprovocirao Kevina Pantera posle čega je došlo do tuče i suspenzija.

Ovako je o izgledalo protiv Partizana: